Nieuws

Coming Out Dag 2020

De RVFC is een van de partners in de Alliantie Gelijkspelen 4.0. Samen met de John Blankenstein Foundation, de KNVB, de KNHB en het NOC*NSF maken wij ons sterk voor de LHBTI-sporter/supporter en ontwikkelen we onder andere workshops (sport breed) en acties rondom Coming Out Day (11 oktober), waaronder de All Together Challenge. Deze is elk jaar een groot succes. Tot ons grote verdriet, mogen er geen supporters meer naar het stadion. De maatregelen zijn er nu eenmaal en wij moeten ons daaraan houden. De Alliantie Gelijkspelen 4.0 heeft derhalve haar All Together Challenge opgeschoven naar Paarse Vrijdag, 11 december.

Via de bijgaande link kun je online persconferentie, waar wij aan deelnamen, zien. Daar kun je ook het filmpje zien dat in de conferentie besproken is, zien. Kijk op het YouTube kanaal van de Alliantie Gelijkspelen, abonneer jezelf, like ons en onze partners, bekijk daar de persconferentie en het filmpje wat gemaakt is en tijdens de conferentie besproken is. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de sport, zowel als speler (en voor de RVFC belangrijk), als supporter.

Wij gaan de komende jaren nog intensiever samenwerken met de John Blankenstein Foundation waar jij als LHBTI-supporter je voordeel mee kunt doen. Ook in Coronatijd willen we zichtbaar zijn voor jou.

Video

#rvfcnl #jbf #comingoutday

 

English

The RVFC is one of the partners in Alliantie Gelijkspelen 4.0. Together with the John Blankenstein Foundation, KNVB, KNHB and NOC*NSF we put our effort for our LGBT-athlete/supporter into the development of workshops (sport wide) and actions around Coming Out Day (11 October), including the so-called All Together Challenge. Every year this is success. It was very sad to learn that at the moment due to Covid-19 measures no supporters will be allowed in the stadiums. The alliance has therefore moved up the All Together Challenge to Paarse Vrijdag (11 December).

Please find a link where you can watch the press conference, we took part in. You may also view the short film that was made on that channel, which was discussed during this conference. Subscribe to the YouTube channel, like us and our partners and stay informed on all developments in the sport, both as player (and moreover for the RFVC), as supporter.

In the years to come, we shall be working more closely with the John Blankenstein Foundation to benefit the LBGT-supporter. Even during these Covid-19 measures we want to be visible for you.