Nieuws

The closing of the RVFC

Hierbij delen wij jullie mede dat wij per 1 mei 2021 stoppen met al onze activiteiten. Wij bedanken iedereen die onze organisatie een warm toe heeft gedragen en wensen uw organisatie veel succes toe in het streven naar een LHBTI-vriendelijker samenleving en dan met name in de sport.

Onze activiteiten op het supportersvlak zullen worden overgenomen door de John Blankenstein Foundation.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Roze Voetbal FanClubs,

Edwin Westenberg, penningmeester

Joyce van Delden, secretaris

John Ryan, algemeen bestuurslid

 

The board of the RVFC (Stichting Roze Voetbal FanClubs), would like to inform you that from May 1st 2021, the foundation will cease its activities. We would like to take this opportunity to thank everyone who supported our cause over the past, and we wish you success in your continued work for the LGBTI community.

 

The John Blankenstein Foundation will now take over the football supporter activities.

 

With warm regards,

 

The board of Stichting Roze Voetbal FanClubs,

Edwin Westenberg, Treasurer

Joyce van Delden, General Secretary

John Ryan, Board Member

 

Leave a Reply