Het Bestuur

Wij zijn een klein team dat trots bijdraagt aan de gelijkheid, inclusie en diversiteit van voetbal in Nederland.

Edwin Westenberg

Interim Voorzitter / Penningmeester

Joyce van Delden

Secretaris

Joyce van Delden is 51 jaar, gelukkig met haar vriend Servi en samen met hun twee katten leven zij in Den Haag. Na jarenlang functies in het bedrijfsleven te hebben vervuld, zoals secretaresse, personal assistent, event organizer, finance projectmanager is Joyce nu ruim 11 jaar actief als vrijwilliger. Zo was zij secretaris Jeugdzaken van Korfbalvereniging Dubbel Zes (Den Haag), was zij bestuurssecretaresse van BuurtBoerderij De Nijkamphoeve (Den Haag) en sinds 2015 was zij actief als secretaris van de eerste roze supportersvereniging van Nederland, de Roze Règâhs.

Zij heeft in haar rol als secretaris van Stichting Roze Voetbal FanClubs al haar ervaring vanaf de oprichting van de RVFC ingezet. Joyce zet zich al lange tijd in voor de LBHTI-gemeenschap, draagt deze een warm hart toe en zal met haar medebestuursleden en vrijwilligers van Stichting Roze Voetbal FanClubs ervoor willen gaan zorgen dat er meer dan één LBHTI-supportersverenging in Nederland zal zijn.

Zij is sinds november 2019 ook secretaris van de Alliantie Gelijkspelen 4.0. De RVFC is onderdeel van deze Alliantie. Wij werken daarin nauw samen met de John Blankenstein Foundation, KNVB, KNHB en NOC*NSF.

John Ryan

Bestuurslid

John, oorspronkelijk afkomstig uit Ierland, is al 35 jaar actief in de sport. Voetbal speelde altijd een belangrijk deel van zijn leven, terwijl hij opgroeide terwijl hij naar zijn collega-Corkonians, Roy Keane en Dennis Irwin speelde voor Manchester United.  

In 2015 trad hij toe tot de Europese Gay en Lesbian Sport Federation (EGLSF) als algemeen secretaris en richtte hij zijn aandacht op voetbal en een meer inclusieve en gastvrije omgeving. Hij was de projectmanager voor twee Erasmus + sportprojecten van de Europese Commissie, “Queering Football” en “Heroes of Football”. John zal verantwoordelijk zijn voor communicatie, met de nadruk op campagnes, webontwikkeling, sociale media en internationale betrekkingen.